Cases

LUJA Sawtech har bidraget til at øge produktionen hos en lang række savværker og høvlerier i Sverige, Norge og Storbritannien. Vi har udviklet vores eget koncept inden for båndsavsteknologi ud fra en oparbejdet viden, som vi mener giver os Nordeuropas stærkeste og bedste kompetencer i optimering af båndsave.
Det kan enhver jo komme og sige.
Derfor er vi stolte over at kunne give ordet til en række af vores kunder.

Sagt om LUJA Sawtech:

“Det har været et ekstremt godt job. Luja har fulgt op. De har været præcise, og de har leveret det, de har lovet. Han er ikke bare en sælger, han leverer faktisk det, han siger, han vil.”
Kristian Hasås, Hasås - Læs casen

“Luja er god til at finde de små detaljer, der gør en forskel. Det er noget, vi ikke har oplevet på samme måde før, og det har haft en stor betydning”
Stein Stensløkken Eriksen, Moelven Østerdalsbruket - Læs casen

“Vi har 400 færre skift af savblade om året nu.”
Anders Eriksson, Vida Urshult - Læs casen

“Luja smøresystem er den mest fremtidssikre og moderne løsning.”
Kjell Nybakke, Begna Bruk - Læs casen

“Fremføringshastigheden er øget med 20%, og forbruget af savblade er halveret.”
Brian Pugh, Pontrilas Sawmills - Læs casen

“Der er et bedre flow i produktionen, som kører mere driftssikkert nu end tidligere. Desuden har vi færre problemer med savbladet, som ikke revner og svinger.”
Øyvind Løvåsen, Moelven Trysil AS - Læs casen

“Jeg troede ikke, at vores båndsav kunne køre så godt. Jeg har tidligere haft problemer med, at savbladet ville svinge, men alle vores problemer med båndsaven er helt væk nu.”
Lars Bønøgård, Stangeskovene - Læs casen

“Luja sleb hjulene på saven og monterede stærkere og bedre bladstyring. Det gav os et resultat, som var langt bedre, end vi havde håbet på.”
Anders Josefsson, Lida Timber - Læs casen

“Vores investering i Luja har tjent sig ind på meget kort tid. Vi har fået mere præcise produkter fra saven og derfor bedre udnyttelse af råvaren, finere overflader og vores båndsave fungere generelt bare bedre.”
Mikael Persson, Varberg Timber - Læs casen