Vi skaber målbare resultater

Luja A/S tilbyder den fulde palet af viden og værktøjer, der er afgørende for et godt driftsresultat på høvlerier og savvæker hvor båndsave anvendes.

LUJA® Sawtech band saw

Vores succes skyldes dels vores egne patenterede værkøjer, dels en meget høj faglighed i vores team.
Vi vil opleves som branchens stærkeste samarbejdspartner inden for optimering af processer, hvor båndsave indgår. Løsningerne er altid udviklet, udført og serviceret af dygtige og engagerede medarbejdere.

Gode savbånd er ikke nok!

Vi arbejder med udgangspunkt i det faktum, at gode savbånd ikke er nok, når kvalitet, produktivitet og driftssikkerhed skal være i top.
Gode savbånd vil aldrig præstere til fulde, hvis maskinen er i dårlig stand.
Luja er det “pitstop-team”, der får din maskine til at ligge i førerfeltet, målt på ydeevne og kvalitet. Ved at betragte processen som en helhed og rendyrke hvert enkelt led i den kæde af faktorer, der tilsammen skaber den optimale drift, er vi i stand til at skabe målbare resultater på kundernes bundlinje.

Vi er kompromisløse i tilgangen til arbejdet, fordi vi vil være de bedste. Den indstilling har gennem tiden givet os Nordeuropas stærkeste og bedste kompetencer i optimering af båndsave.

Velkommen hos Luja A/S

Fakta

Siden 2002 har LUJA® Sawtech gennem optimering af produktions­processerne forbedret driftsresultaterne markant på flere europæiske høvlerier og savværker.

Resultatet af en LUJA-optimeringsproces er færre og kortere driftsstop, længere driftstid på savbåndet, et finere slutprodukt, en bedre udnyttelse af råstoffet og dermed en bedre driftsøkonomi.

LUJA® Sawtech anvender en række patenterede værktøjer og processer.
Vi producerer og markedsfører Luja Bio-Oil, der er specielt udviklet til smøring af båndsave og høvle.

Eksportandelen er 98%, med hovedvægt på Sverige, Norge og England.

Antal medarbejdere: 5

Image

“Mit mål er at sætte nye standarder for, hvilket udbytte man kan forvente af produktionen. Gøre tingene bedre end kunderne er vant til, og hele tiden søge efter yderligere forbedringer.”

Søren Luja Hansen, Direktør