Begna Bruk

Luja smøresystem er den fremtidssikre løsning

Det uafhængige norske savværk Begna Bruk har valgt Luja til at stå for olie, smøresystem og oliedoseringsanlæg.

- Luja smøresystem og bioolie er den mest fremtidssikre og moderne løsning.

Sådan siger Kjell Nybakke, der er produktionschef på det norske savværk Begna Bruk.

Han er ikke i tvivl om, at valget af Luja til olie, smøresystem og oliedoseringsanlæg er det rette valg for savværket.

- Vi valgte det smøresystem, fordi Luja har taget smøring et skridt videre end tidligere. Med systemet får vi en komplet smøring, og vi er sikre på, at hver enkelt sav får den olie, der er nødvendig.

Fra hans synspunkt er der ikke andre smøresystemer, der kan levere det, Luja kan.

begna bruk case 1

- De andre systemer fungerer ikke på samme måde, her er vi sikre på at få smurt det hele. De andre systemer er mere gammeldags, og tidligere var det svært for os at få overblik over, om alle savene fik den rette smøring. Den udfordring har vi ikke længere fordi hver enkelt sav smøres individuelt, fortæller han og fortsætter:

- Det var også målet med investeringen, så vi er virkeligt godt tilfredse.

begna bruk case 2

Rigtig god service

Søren Luja Hansen fra Luja har været i branchen i mange år, og han er vældigt serviceminded og god at samarbejde med. Det er faktisk hans største styrke, mener jeg, siger Nybakke.

Kjell Nybakkes forventninger til samarbejdet er blevet indfriet til fulde, og han fremhæver især det faktum, at samarbejdet med Luja har betydet, at savene får den smøring, de skal have, og at det er en fremtidssikret løsning for Begna Bruk.

- God smøring er så vigtigt i vores branche. Og samtidig er det også blevet nemmere for os at skifte savbladene, siger han.

Han er heller ikke i tvivl om, at andre kunne have glæde af et samarbejde med Luja.

- Jeg vil absolut gerne anbefale ham til andre savværker, siger han.

Hent referenceblad (PDF)Se flere cases

Fakta

Begna Bruk er engros-leverandør til træindustrien, og blandt savværkets vigtigste produkter er limtræslameller og lægter.

Begna Bruk logo

Begna Bruk er et uafhængigt savværk, og det er samtidig den største industri­virksomhed i Valdres-området i Norge.
Savværkets største aktionær, Viken Skog, sikrer savværket en god og regelmæssig forsyning af lokale råvarer, så den gode kvalitet sikres.

Begna Bruk er så heldig at ligge placeret midt i store skovområder, der leverer førsteklasses rundtømmer, og der indkøbes årligt 135.000 m³ træ.
Begna Bruk AS er en virksomhed, der løbende opdaterer og optimerer sit udstyr, og i de seneste år er der foretaget massive investeringer i produktionen.

Det udførte Luja:

Til Begna Bruk har Luja leveret et komplet smøresystem til smøring og rengøring af bladet på virksomhedens ni AKE 245 save.

Vi har stået for montagen af systemet i samarbejde med lokal el-installatør og Begnas egne folk.

Efter indkøring har vi ydet en vigtig support således at personalet forstår at udnytte anlægget optimalt, og for at sikre at udbyttet ses.
Begna anvender Luja Bio-Oil SH02 og forbruget er mindsket kraftigt efter vi installerede det nye system.

Ønsker du at optimere din produktion?

Vi tilbyder tre forskellige løsningsmodeller for vores kunder, som matcher deres individuelle behov for involvering: Project, Service Solution og Premium Solution.